Inici > Els personatges > La Trini

Els personatges


LA TRINI (Silvia Ricard)

La Trini és de l'extraradi graciosa, parladora i popular. De gustos molt majoritaris. Sempre té la resposta adequada per a qualsevol situació a pesar que recorre massa sovint a frases fetes i al refranyer popular, però això forma part del seu encant.

És la recepcionista de l'agència de càsting. No es té gaire bona relació amb el seu cap, l'Alfred, que la tracta despòticament i sempre critica la seva forma de vestir, un xic hortera, segons ell.

Quan contesta el telèfon i diu coses com “Ja et cridarem” o “digui'm?” li pengen. Ha arribat a la conclusió que és per culpa del nom de l'agència, que causa confusió, i sempre que veu l'Alfred li diu que quan tingui un moment vol parlar amb ell sobre aquest problema. Naturalment Alfred mai té temps.

La Trini està enamorada del Joan i sempre l'avisa de tots els càstings encara que no vingui al cas, només per veure'l. Sempre l'anima quan arriba dient-li “Has nascut per a aquest paper”  o “Avui tinc una intuïció amb tu”.

L'Angèlica és l'única que realment entén el seu sentit del gust, i a ella l'encanta poder parlar amb una experta de roba, i que fins i tot envegi la seva forma de vestir.

Admira incondicionalment al Peter, que la piropeja posant-se-la a la butxaca sense esforç. Darrere el taulell, la Trini té un pòster amb la cara del Peter i una dedicatòria.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl