Inici > Els personatges > I la resta

Els personatges


I LA RESTA

Sr. RA (Joan Carreres)
És el personatge més misteriós de la sèrie. Ningú no sap qui és realment, i molts s'atreveixen a dir que és el Peter Gaultier disfressat (en un malaltís desdoblament de personalitat). Va vestit amb gavardina i ulleres fosques i trafica amb informació confidencial sobre els càstings més exclusius i selectes. Parla de forma enigmàtica i la seva persona ha suscitat llegendes de tot tipus. Pel que sembla, quan tria treballar per a un actor la vida i carrera d'aquest canvia radicalment. És venerat, temut, i respectat... tant, que ningú s'atreveix a preguntar-li per la seva personalitat real.

BLAI (Alvar Triay)
El Blai és un actor lliurat a la seva professió. L'encanta preparar-se per als papers ja sigui transformant-se físicament com preparant-se tècnicament o documentant-se. Afronta la vida amb gran predisposició i alegria, i molts el veuen com un nen per la seva visió optimista i ingènua de la realitat. S'avé molt amb Dafne, i considera el Joan un bon amic malgrat que aquest no l'entengui. Creu en energies i en tot tipus de tècniques, dietes, etc., essent carn de sectes, cursets i esplais.

IVAN (Albert Auseller)
L'Iván és un actor mediocre que va de geni. L'encanta semblar especial, i “El llop estepari” és sempre el seu referent. Li agrada beure i dur roba fosca i ulleres de sol, que oculten els ulls de ressaca que normalment té. The Cure és el grup més alegre que pot escoltar. De fet, el seu sinistre aspecte d'amargat i incomprès amaga un home que no ha llegit Sartre, i que cada vegada que obre la boca diu banalitats de filosofia barata. L'única que se'l creu és la Dafne, a qui atreu irremeiablement la seva imatge de noi dolent.

IAGO I TIÑOSO (Marc Rodríguez i Jacob Torres)
Iago és un actor que sempre va acompanyat del seu íntim amic Tiñoso. Als ulls de tots, Iago és un bon noi, amable, atent i educat, però amaga una personalitat maliciosa i manipuladora. Sota la seva falsedat planeja estratègies per posar nerviosos als seus rivals de càsting, crear conflictes i endur-se el paper. Si ell és el cervell, Tiñoso és la mà executora, un liant que juga amb les paraules, tergiversa i utilitza la informació al seu favor. L'encanta fer-li la vida impossible als altres, sobretot si són actors. El cinisme d'aquests dos personatges fa que, encara que no aconsegueixin els seus objectius, gaudeixin amb el joc maquiavèl·lic.

PATRICIA (Miriam Escurriola)
La Patrícia es va divorciar del seu segon marit, del que rep una substanciosa suma de diners al mes. Sempre va voler ser model o actriu però no era prou maca, ni alta, ni talentosa. No accepta la seva edat i als seus 40 anys ha recorregut diverses vegades a la cirurgia plàstica. Projecta ara en la seva filla Estel totes les seves energies i esperances. L'ha convertit en una prolongació de si mateixa i reclama en ella els seus somnis i les seves frustracions. Vol convertir-la en tot el que ella no va poder ser. L'acompanya a festes i càstings, i fa qualsevol cosa per aconseguir un bon contacte o un possible paper per la seva nena. No para de parlar i gairebé ha anul·lat la personalitat de la seva filla, a qui encanta lluir i parlar dels seus assoliments, que mai són tants com ella explica.

ESTEL (Teresa Alcalá)
L'Estel encara estudia teatre i  no ha tingut temps de decebre's de la vida ni de la seva professió. Està il·lusionada i desprèn energia i candidesa. La seva innocència i jove bellesa la converteixen en una Lolita desitjable per a la majoria d'homes. L'Angélica li recomana que aprofiti la seva bellesa i l'exploti, que passi de la interpretació i es faci model, cosa que va en contra dels consells de la Dafne, que l'anima a treballar el seu talent i prendre's de debò la tècnica actoral. La seva personalitat quan va amb la seva mare s'anul·la completament, l'Estel es converteix llavors en una projecció dels desitjos de la Patricia. Cada vegada que obre la boca la Patricia la interromp per parlar per ella. A més, no suporta que li digui “nena”, que l'avergonyeix. Ha d'escapar-se de la seva mare per a acudir als càstings que realment vol, o inventar-se excuses per no anar al que o vol.

CARLES (Ivan Benet)
El Carles és “mensaca” d'una empresa de missatgeria. El seu vestit de treball taronja és com la seva segona pell. És el noi de la Trini, i odia l'entorn en què es mou la seva noia. No suporta la gent del món de l'espectacle. Li dóna tírria que s'abracin i es donin petons etc. I li posa molt tibant saber que Trini està envoltada d'aquesta fauna durant tot el dia, així que sempre que pot passa per l'agència per a controlar-la, ja que la feina li permet, tot i que a la Trini no li agraden gens aquestes visites. El Carles odia el Joan, ja que pensa que va darrera la Trini. És de família conservadora i tradicionalista, i sempre parla de les coses “com déu mana”, o “com han de ser”, ja que “si és així i ha estat així, és així”. Tot això fa que la comunicació amb actors i gent de l'espectacle li sigui del tot impossible. La seva ment quadrada i el seu suposat sentit comú ple de prejudicis no admeten subtileses.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl