Inici > Els personatges > El Joan

Els personatges


EL JOAN (Jordi Rico)

El Joan és un noi “del montón” que no té confiança en si mateix, fet que el fa menys atractiu del que és. Està una mica acomplexat i considera que el seu físic no l'ajuda en la seva professió.

No va per res a la moda. No és que no pari esment al allò que es posa, però no té criteri a l'hora de triar la roba. No és mal gust, però encara vesteix amb camises de quadres per sota els texans.

Quan es posa nerviós tendeix a quequejar i gairebé sempre parla més del compte. És freqüent que fiqui la pota per després preguntar “Què he dit?”. 

No és de ciutat, va arribar per buscant-se la vida al món de l'espectacle i es nota que no està del tot al seu ambient. Mai no sap de què va la història. Entra tard a les converses, mai no sap de què són els càstings, i quan alguna cosa se surt del normal és l'únic que contempla la situació des de fora amb la mateixa estranyesa que nosaltres.

És covard i molt cerebral, però no en un sentit manipulador. Li costa expressar els seus sentiments i ser ell mateix.

No vol vendre's per diners. La seva professió és art, però també diu coses com “he de pagar el lloguer”.

El sexe també forma part dels seus dilemes. És enamoradís, però el sexe contrari li pot, i de vegades això li provoca conflictes. Sembla que es fixa en el superficial molt més del que la seva personalitat aparenta.

Li agrada la Dafne, però no s'atreveix a entrar-li, ni a confessar els seus sentiments. Dafne li sol posar en situacions compromeses que ha d'afrontar per a no defraudar-la. Tot i així, malgrat la seva fidelitat cap a ella, se sent irremeiablement atret per qualsevol dona atractiva.

Sent una certa admiració i respecte cap al Peter pel que ha aconseguit, però el crispa en el més profund de la seva ànima, tot i que mai exterioritzarà els seus sentiments.

Li cau bé Blai però no aconsegueixen comunicar-se mai del tot, sembla que estan a altra freqüència. Es parlen, però des de fora veiem que cadascú va a la seva.

L'Ivan li provoca rebuig. Li fa por la seva foscor, i a més li molesta que es faci l'interessant davant la Dafne.

Vol caure bé a l'Alfred però aquest mai es queda amb la seva cara, i ni el reconeix. Se sent identificat amb Alfredito perquè és tímid, i vol convertir-se en el seu amic per a veure si així el seu pare, Alfredo, el té més en consideració.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl