Inici > Els personatges > La Dafne

Els personatges


LA DAFNE  (Marta Betriu)

La Dafne és una noia guapa, tot i que podria ser més atractiva si no fos perquè es descura i vesteix sempre amb el que troba, per comoditat. És molt despreocupada en el seu aspecte: xandalls, roba ampla...

L'ansietat la fa picar constantment entre hores: patates fregides, fruits secs, caramels.... El Joan sempre li ofereix, i li omple la mà abans que ella pugui dir res.

És bipolar, i els seus canvis de caràcter són constants. Li agrada la seva professió, però no ha tingut massa sort malgrat tenir talent i estudis d'interpretació. Odia que sempre agafin noies maques però sense talent, i no està disposada, a diferència de moltes altres, a qualsevol cosa per aconseguir un paper.

Li agrada gent fosca, per això l'Ivan l'atreu d'una forma morbosa. El Joan és només un company de feina, i no el veu ni com a home, ni com a amic íntim, però tampoc no suporta que miri l'Angèlica en comptes de mirar-la a ella. Odia l'Angèlica, i sempre que pot li dispara indirectes sobre el seu físic i febleses interpretatives i intel·lectuals. A l 'Estel la intenta convèncer per a que s'apunti a classes de teatre i es desenvolupi com actriu passant de les ximpleries que li diu la seva mare.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl